Dovoz z USA – jak nakupovat dárky v zahraničí

4 Jun

Vánoce nejsou jediným ročním obdobím, kdy se nakupují dárky a vzhledem k faktu, že dolar je poslední dobou velmi nízko, velké množství lidí se obrací na zahraničí e-shopy, aby našli vhodný dárek. Ikdyž některé obchody, které sídlí v USA, zasílají zboží i do non-USA zemí, pořád jich je velké množství, které ne.

Naštěstí jsem objevil vcelku jednoduché řešení – využít zásilkových služeb jako např. Shipito.cz. Služby jako tahle fungují jako přeposílatel balíků do zemí mimo Spojené státy. Když tedy samotný e-shop nezasílá do ostatních zemí, můžete si jednoduše do formuláře vyplnit USA adresu, kterou Vám přidělí přeposílací služba. Zboží tak bude zasláno na jejich adresu a následně (za malý poplatek) přeposláno Vám.

Ikdyž se společnosti jako Shipito soustředí na zákazníky využívající slabšího dolaru, velké část z nich by prostě jen ráda využila sortiment amerických gigantů, jako je Amazon nebo eBay. Tyto e-shopy patří mezi nejnavštěvovanější na světe a velikost i kvalita sortimentu tomu odpovídá.

Leave a comment